Product added to basket


Chokolade

 

Hos Summerbird lever vi for at begejstre, og bliver ved med at lege for at skabe den bedste økologiske chokolade.
Håndværket, de gode råvarer og en kompromisløs tilgang til at skabe smukke gaveæsker med gourmet chokolade er kernen i alle vores produkter.
Gå på opdagelse i vores produktunivers. Lad dig inspirere og friste.
Alt vores chokolade er økologisk og af den fineste kvalitet. Hos Summerbird finder du smukke gaveæsker med fyldte chokolader, lavet af de bedste råvarer.
Vores luksusflødeboller er konditorkunst og overtrukket med et tykt lag af vores gode chokolade.
De økologiske chokoladebarer er velegnet som både som spisechokolade og til madlavning.
Vores økologiske hasselnødder og mandler er enestående og drageret med b.la. frugtige noter af hindbær og jordbær, pralinè samt vores gode chokolade.

 


 

 

Gaveæsker med økologisk chokolade
Friske økologiske flødeboller
Dragerede økologiske mandler og hasselnødder
Økologiske Chokoladebarer
Chokolade til receptioner eller fester
Løssalg - økologisk fyldt chokolade
Summerbird Specialiteter

Ingen produkter blev fundetSummerbird Chokolade
Økologisk chokolade.
Det er de færreste, der ikke elsker chokolade, og det forstår vi godt. Især når du først har smagt økologisk chokolade fra Summerbird, så er der ingen vej tilbage. Her bliver du nemlig præsenteret for luksuschokolade i et hav af former, farver og smagsnuancer, der slet ikke kan sammenlignes med den chokolade, du køber i supermarkederne.

Vi har mere end 30 års erfaring med at fremstille chokolade, og det har efterhånden gjort os til en af danskernes foretrukne chokoladebrands, hvilket vi er meget stolte af. Det er vigtigt for os at producere økologisk chokolade, hvor der for alvor er kræset om detaljerne og ikke mindst smagen og konsistensen. Vores chokolader smelter på tungen i en eksplosion af gennemførte smagssammensætninger, og det indbydende udseende giver dig ikke mindre lyst til at sætte tænderne deri.

Se derfor hele vores udvalg af dansk chokolade her på siden og forkæl dig selv eller en, du holder af med chokolade i en kvalitet ud over det sædvanlige.
Forkæl smagsløgene med økologisk chokolade.
Hos Summerbird lever vi for at begejstre, og bliver ved med at arbejde for at skabe den bedste økologiske chokolade. Håndværket, de gode råvarer og en kompromisløs tilgang til at skabe den bedste chokolade i smukke gaveæsker er kernen i alle vores produkter. Alt vores chokolade er økologisk og af den fineste kvalitet.

Vi ved, at vores kunder er vilde med vores chokolader i alle dets afskygninger. Måske kender du os bedst for vores flødeboller? I vores sortiment kan du fast finde Grand Cru-flødebollen, der er en klassisk udgave med lækker vaniljeskum og en udsøgt marcipanbund. Derudover skifter vi løbende sortimentet ud med flødeboller, der matcher årstiden. Det kan fx være en sommerflødebolle overtrukket med amberchokolade, der er fyldt med skum med jordbærsmag, passion eller noget helt tredje.
En oplagt værtindegave er altid vores mini flødeboller, hvor du får 6 små, friske flødeboller. Vores luksusflødeboller er alle sand konditorkunst og overtrukket med et tykt lag af vores gode chokolade. Vi friskproducerer vores flødeboller hver uge, og det kan smages.