Product added to basket

Tærte på Amazonas 61% med hindbærganache, friske hindbær & pistacie

Dessert til 6 personer - 2 små tærter pr. person.  


 

 

 Af Thomas Herman

 

 

Ingredienser 

Hindbærganache 

1/2 dl fløde

1,25 dl koncentreret hindbærsaft

50 g smør

120 g Guayas 71% chokolade

1 knivspids salt

 

 

Servering

12 stk. Tartelet - Amazonas 61% chokoladeskåle

Friske hindbær

Hakket pistacie

 

Sådan gør du

01

Hindbærganache 

  1. Hak chokoladen fint.
  2. Skær smørret i tern og sæt det på køl.
  3. Lun fløde, hindbærsaft og salt i en gryde.
  4. Tilsæt den hakkede chokolade, og lad den smelte ud blandingen under omrøring.
  5. Træk gryden fra varmen, og lad massen falde en smule i temperatur.
  6. Pisk det kolde smør ud i ganachen lidt efter lidt.
  7. Når ganachen har nået stuetemperatur, fordeles den i de 12 chokoladeskåle.
  8. Sæt chokoladeskålene på køl natten over, eller indtil ganachen har sat sig.

Servering

  1. Tag de 12 chokoladeskåle ud fra køl 5 minutter før servering.
  2. Fordel dem på 6 tallerkener og pynt hver chokoladeskål med friske hindbær og et drys hakket pistacie.
  3. Server gerne tærterne med en kugle hindbærsorbet eller vaniljeis.