
Passionsfrugtsobet med Summerbird Sparkling
Af Thomas Herman
Lange, varme dage i haven og sene aftener på terrassen. Sommeren har for alvor har meldt sin ankomst.
For nogle er sommeren lig med solrige badedage eller lange haveekspeditioner derhjemme, mens andre bevæger sig mod tropiske destinationer og eventyr.
Med denne forfriskende sommercocktail, Summerbird passion, nyder vi den danske sommer, i kompagniskab med den geniale, eksotiske passionsfrugt.


INGREDIENSER
(4 pers)
0,5 l Summerbird Passion sorbet
1 lille flaske Sparkling Summerbird
En håndfuld friske citronverbena-, citrontimian- og citronmelisseblade
4 champagneskåle eller cocktailglas


Sådan gør du
01
- Kom glassene på frost indtil serveringen.
- Sørg for, at flasken med Sparkling Summerbird er kølet.
- Ved servering, anret en pæn kugle passionssorbet i de frosne glas.
- Drys derefter lidt blade af citronverbena, citronmelisse og citrontimian på toppen af iskuglen.
- Afslutningsvist, hæld Sparkling Summerbird i glasset og server straks.