![](/media/3168/spacer2.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1400&height=1400&upscale=false&bgcolor=white&quality=90&format=jpg)
Marcipan snitter på klassisk vis
Af Thomas Herman
![](/media/3168/spacer2.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1400&height=1400&upscale=false&bgcolor=white&quality=90&format=jpg)
![](/media/3168/spacer2.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1400&height=1400&upscale=false&bgcolor=white&quality=90&format=jpg)
![](/media/5759/opskrift_marcipan-snitter_fremgangsmetode.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1400&height=1400&upscale=false&bgcolor=white&quality=90&format=jpg)
Ingredienser
400 g Summerbird Marcipan
200 g Summerbird Nougat
![](/media/3168/spacer2.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1400&height=1400&upscale=false&bgcolor=white&quality=90&format=jpg)
Sådan gør du
01
- Rul 200 g marcipan ud mellem 2 stykker bagepapir i ca. 5 mm tykkelse. Gentag dette med de resterende 200 g marcipan.
- Rul ligeledes nougat ud mellem 2 stykker bagepapir i samme tykkelse. Prøv gerne at opnå at marcipan og nougat har ca. samme form.
- Kom nougaten på toppen af det ene marcipanstykke og læg herefter det andet marcipanstykke på toppen af nougaten.
- Læg afslutningsvist et stykke bagepapir på toppen af det hele og rul det let sammen
- Skær herefter snitterne i den ønskede form.
Servering
- Ved servering kan de drysses med en smule frugtpulver.