Product added to basket

Lakridstrøfler

 


 

 

Ingredienser

300 g summerbird Liquorice chokolade

1 dl piskefløde

1 tsk honning

25 g smør

Et lille drys salt

Reven skal af 1 økologisk citron

60 g  Summerbird White chokolade

Lakridspulver 

Sådan gør du 

 

01

  1. Skær lakridschokoladen i mindre stykker. Kog fløden op med honning, salt og citronskal.
  2. Afkøl fløden let. Tilsæt lakrids-chokoladen lidt efter lidt i den varme fløde, under omrøring.
  3. Skær smørret i små tern og monter det ind i trøffelmassen.
  4. Kom herefter trøffelmassen i en lufttæt beholder og lad den hærde på køl i 6 timer.
  5. Når trøffelmassen har sat sig, rulles den op i små kugler.
  6. Læg disse kugler på et stykke bagepapir og afkøl yderligere en time.
  7. Dyb de afkølede trøfler i smeltet hvid chokolade og rul dem i lakridspulver.
  8. Opbevar trøflerne på køl.

 

OBS. Husk at den hvide chokolade skal smeltes nænsomt over vandbad.