
Lakridstrøfler


Ingredienser
300 g summerbird Liquorice chokolade
1 dl piskefløde
1 tsk honning
25 g smør
Et lille drys salt
Reven skal af 1 økologisk citron
60 g Summerbird White chokolade
Lakridspulver

Sådan gør du
01
- Skær lakridschokoladen i mindre stykker. Kog fløden op med honning, salt og citronskal.
- Afkøl fløden let. Tilsæt lakrids-chokoladen lidt efter lidt i den varme fløde, under omrøring.
- Skær smørret i små tern og monter det ind i trøffelmassen.
- Kom herefter trøffelmassen i en lufttæt beholder og lad den hærde på køl i 6 timer.
- Når trøffelmassen har sat sig, rulles den op i små kugler.
- Læg disse kugler på et stykke bagepapir og afkøl yderligere en time.
- Dyb de afkølede trøfler i smeltet hvid chokolade og rul dem i lakridspulver.
- Opbevar trøflerne på køl.
OBS. Husk at den hvide chokolade skal smeltes nænsomt over vandbad.