Product added to basket

Nytårs kransekage

 


 

 Ingredienser

 

Kransekagen

500 g Summerbird marcipan

150 g Flormelis

50 g Æggehvide

 

Andet

60 g Summerbird chokolade - Amazonas 61%

100 g flormelis

1 æggehvide

Sådan gør du

 

01

  1. Skær marcipan i mindre stykker og rør den grundigt sammen med sigtet flormelis.
  2. Tilsæt herefter æggehvide, lidt efter lidt, under omrøring.
  3. Rør massen grundigt igennem.
  4. Kom massen i en sprøjtepose med en trekant tyl og lad den hvile på køl et par timer. 
  5. Kom bagepapir på en bageplade og sprøjt kransekagen ud i 7. cm lange stykker. 
  6. Bag kransekagen i en forvaret ovn ved 190 grader i 8-10 minutter, eller til de er gyldne.

 

02

  1. Chokoladen: Når kransekagen er gylden og afkølet, smeltes chokoladen over vandbad og bunden af kransekagen dyppes heri.
  2. Glasur: Sigt flormelisen i en skål og kom æggehviden heri og rør sammen til en tyk glasur. Kom glasuren i en cornet foldet af bagepapir og dekorere kransekagen på klassisk vis.