
Nytårs kransekage

Ingredienser
Kransekagen
500 g Summerbird marcipan
150 g Flormelis
50 g Æggehvide
Andet
60 g Summerbird chokolade - Amazonas 61%
100 g flormelis
1 æggehvide

Sådan gør du
01
- Skær marcipan i mindre stykker og rør den grundigt sammen med sigtet flormelis.
- Tilsæt herefter æggehvide, lidt efter lidt, under omrøring.
- Rør massen grundigt igennem.
- Kom massen i en sprøjtepose med en trekant tyl og lad den hvile på køl et par timer.
- Kom bagepapir på en bageplade og sprøjt kransekagen ud i 7. cm lange stykker.
- Bag kransekagen i en forvaret ovn ved 190 grader i 8-10 minutter, eller til de er gyldne.
02
- Chokoladen: Når kransekagen er gylden og afkølet, smeltes chokoladen over vandbad og bunden af kransekagen dyppes heri.
- Glasur: Sigt flormelisen i en skål og kom æggehviden heri og rør sammen til en tyk glasur. Kom glasuren i en cornet foldet af bagepapir og dekorere kransekagen på klassisk vis.