Product added to basket

Gianduja trøffel

 


 Af Thomas Herman

 

 

Ingredienser

200 g Summerbird mørk chokolade Guayas 71%

150 g Summerbird nougat

100 g ristede hasselnødder

50 g tranebær

1 lille drys salt

Sådan gør du

 

01

  1. Skær chokolade og nougat i mindre stykker, kom det i en passende skål, og smelt langsomt over vandbad - helst uden at skålen rører bunden af gryden. Rør undervejs.
  2. Hak imens de ristede hasselnødder groft.
  3. Tag skålen af varmen, når nougat og chokolade er smeltet sammen.
  4. Kom de hakkede hasselnødder, tranebær og et drys salt i massen, og rør det grundigt sammen.
  5. På køl: Kom massen i en passende lufttæt beholder, og stil den på køl i 4 timer.
  6. Vend den hærdede masse ud på et skærebræt, temperer en smule og skær i de ønskede stykker. Opbevar konfekten på køl.