![](/media/3168/spacer2.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1400&height=1400&upscale=false&bgcolor=white&quality=90&format=jpg)
Fudge af Guayas 71%, orangeblomst honning & appelsin
Af Thomas Herman
![](/media/3168/spacer2.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1400&height=1400&upscale=false&bgcolor=white&quality=90&format=jpg)
![](/media/3168/spacer2.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1400&height=1400&upscale=false&bgcolor=white&quality=90&format=jpg)
![](/media/5762/tile.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1400&height=1400&upscale=false&bgcolor=white&quality=90&format=jpg)
Ingredienser
200 g mørk chokolade - Guayas 71%
200 g kondenseret mælk
2 tsk. orangeblomst honning
1/2 appelsin, skallen heraf
salt
![](/media/3168/spacer2.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1400&height=1400&upscale=false&bgcolor=white&quality=90&format=jpg)
Sådan gør du
01
-
Hak chokoladen fint og kom den i en skål med kondenseret mælk, orangeblomst honning, reven appelsinskal og salt.
-
Sæt skålen over vandbad og smelt chokolade og honning ud i den kondenseret mælk under omrøring.
-
Træk skålen fra varmen og rør herefter fudgen grundigt sammen.
-
Kom den i en passende form, beklædt med bagepapir og stil den på køl natten over.
Servering
- Ved servering skæres den i passende tern og vendes evt. i en god kakaopulver.