![](/media/3168/spacer2.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1400&height=1400&upscale=false&bgcolor=white&quality=90&format=jpg)
Den fuldkomne dessert
Dessert til 6 personer
Af Thomas Herman
![](/media/3168/spacer2.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1400&height=1400&upscale=false&bgcolor=white&quality=90&format=jpg)
![](/media/4867/den-fuldkomne-desert.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1400&height=1400&upscale=false&bgcolor=white&quality=90&format=jpg)
Ingredienser
1 bøtte summerbird vaniljeis
Chokoladesauce
1 pose Guayas mandler
![](/media/3168/spacer2.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1400&height=1400&upscale=false&bgcolor=white&quality=90&format=jpg)
![](/media/3168/spacer2.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1400&height=1400&upscale=false&bgcolor=white&quality=90&format=jpg)
Sådan gør du
01
- Isen tempereres i 30 minutter ved stuetemperatur. Anret 2 kugler is pr. person i en skål eller i et glas.
- Lun chokoladesaucen ganske kort i mikrobølgeovn eller i en lille gryde.
- 2 spsk. chokoladesauce hældes over de 2 iskugler. Drys med grofthakkede guayas mandler.
- Servér evt. pyntet med friske blåbær eller brombær.