
Amberfrappé
Af Thomas Herman
Sommerens lange, varme stunder bliver skiftet ud med de første tegn på efterår, kortere dage og høsten - det er Amber-sæson.
Karamelliseret hvid chokolade i kompagniskab med kaffe, kokos og sprøde hasselnødder.
Med denne friske, cremede sensommerdrik hylder vi ikke kun vores prisvindende Amber-chokolade,
men også dens perfekte medspiller – Piemonte-hasselnødden.


INGREDIENSER
(4 pers)
2 dl piskefløde
8 spsk. Summerbird Amber-coconut is
2 dl sødmælk
2 dl kraftig kaffe, afkølet
4 isterninger
50 g Amber-chokolade
En håndfuld ristede hasselnødder


Sådan gør du
01
- Pisk fløden til en let flødeskum og sæt den på køl.
- Kom is, sødmælk, kaffe og isterninger i en blender og blend det grundigt, således alt isen er blendet ud.
02
- Afkøl 4 glas i fryseren.
- Tilføj en kugle Amber-Coconut is i hvert glas, og fordel derefter frappéen i glassene.
- Top hvert glas med en skefuld letpisket flødeskum og riv rigelige mængder Amber-chokolade og ristede, hakkede hasselnødder på toppen.
OBS. Drikken kan sagtens laves i børnevenlig udgave: kaffen udskiftes blot med mælk.