Product added to basket

Amberfrappé

 


 

 

Af Thomas Herman

 

Sommerens lange, varme stunder bliver skiftet ud med de første tegn på efterår, kortere dage og høsten - det er Amber-sæson.

Karamelliseret hvid chokolade i kompagniskab med kaffe, kokos og sprøde hasselnødder.

Med denne friske, cremede sensommerdrik hylder vi ikke kun vores prisvindende Amber-chokolade,
men også dens perfekte medspiller – Piemonte-hasselnødden.

 

INGREDIENSER
(4 pers)


2 dl piskefløde

8 spsk. Summerbird Amber-coconut is

2 dl sødmælk

2 dl kraftig kaffe, afkølet

4 isterninger

50 g Amber-chokolade

En håndfuld ristede hasselnødder

Sådan gør du


01 

  1. Pisk fløden til en let flødeskum og sæt den på køl.
  2. Kom is, sødmælk, kaffe og isterninger i en blender og blend det grundigt, således alt isen er blendet ud.



02

  1. Afkøl 4 glas i fryseren.
  2. Tilføj en kugle Amber-Coconut is i hvert glas, og fordel derefter frappéen i glassene.
  3. Top hvert glas med en skefuld letpisket flødeskum og riv rigelige mængder Amber-chokolade og ristede, hakkede hasselnødder på toppen.

 

OBS. Drikken kan sagtens laves i børnevenlig udgave: kaffen udskiftes blot med mælk.





Video