Product added to basket

Pavlova med Amber classic, Amber dragée og brombær

Dessert til 4 personer

  


 

 Af Thomas Herman

 Ingredienser

100 g æggehvider 

1 knivspids salt

200 g sukker

1/2 tsk. eddike

1/2 tsk. Maizena

2,5 dl piskefløde 

50 g Summerbird Amber Classic

1 pose Summerbird Amber dragée

150 g brombær

150 g blåbær

evt. blåbær- eller brombær pulver

Sådan gør du


01 

  1. Forvarm ovnen til 100 grader. 
  2. Pisk æggehvider og salt luftige, men ikke stive. Tilsæt herefter sukkeret lidt efter lidt, mens der stadig piskes grundigt.
  3. Når alt sukkeret er pisket i, tilsættes eddiken og maizenaen. Pisk herefter indtil marengsen er helt stiv, sej og blank.
  4. Fordel nu marengsmassen på bagepapir i 4 runde cirkler og giv dem et lille tryk i midten, så der former sig en lille fordybning. (De må godt være lidt rustikke i udtrykket.)
  5. Bag herefter marengsen i den forvarmede ovn i ca. 2 timer.
  6. Tag marengsen ud og lad den afkøle helt, inden de forsigtigt fordeles på 4 tallerkener.

 

Servering

  1. Drys lidt blåbær- eller solbær pulver over hver enkel marengs gennem en sigte. Riv Amber Classic.
  2. Pisk fløden til skum og fordel den på marengsen.
  3. Afslut med friske bær. groft hakket Amber dragée og evt. rød syre.