![](/media/3168/spacer2.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1400&height=1400&upscale=false&bgcolor=white&quality=90&format=jpg)
Amber Noir Gudedrik
Af Thomas Herman
![](/media/3168/spacer2.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1400&height=1400&upscale=false&bgcolor=white&quality=90&format=jpg)
![](/media/3168/spacer2.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1400&height=1400&upscale=false&bgcolor=white&quality=90&format=jpg)
![](/media/5504/amber-noir_gudedrik_opskrift_ingredienser.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1400&height=1400&upscale=false&bgcolor=white&quality=90&format=jpg)
Ingredienser
1 stang vanilje
1 spsk. rørsukker
200 g Amber Noir, grofthakket
1 ltr. sødmælk
Andet
Lidt flødeskum
![](/media/3168/spacer2.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1400&height=1400&upscale=false&bgcolor=white&quality=90&format=jpg)
Sådan gør du
01
- Flæk vaniljestængerne og skrab kornene ud. Knus kornene ud i rørsukkeret.
- Tilsæt nu Amber Noir, vaniljestang, vaniljesukker og mælk i en passende størrelse gryde. Bring det langsomt tæt på kogepunktet, under omrøring, til chokoladen er smeltet. Tag herefter gryden af varmen, fjern vaniljestangen og servér chokoladedrikken straks.
- Dekorer med flødeskum.