Product added to basket

Amber Classic chocolate spread

  


 

 Af Thomas Herman

 

 

 Ingredienser

150 g hasselnødder

200 g Amber classic, finthakket

1 vaniljestang

2,5 dl fløde

50 g smør

1 lille citron, skallen heraf

1 knivspids salt

Sådan gør du


01 

  1. Rist hasselnødderne gyldne i ovnen ved 160 grader til hinderne løsner sig. Gnid herefter hasselnødderne i et viskestykke til hinderne er væk.
  2. Kom 100g af de afhindede hasselnødder i en blender og blend dem til en fin pasta. Hak de resterende hasselnødder fint med en kniv.
  3. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
  4. Kom hakket chokolade, vaniljekorn og fløde i en gryde og varm det forsigtigt op under omrøring til chokoladen er smeltet.
  5. Rør herefter den lune blanding i hasselnøddepastaen til en ensartet konsistens forekommer.
  6. Tilsæt de hakkede hasselnødder, reven citronskal og en knivspids salt.
  7. Monter afslutningsvist tern af smør i blandingen, til de er smeltet ud i.
  8. Hæld herefter blandingen på patentglas eller i en passende skål og lad den sætte sig, på køl, natten over.