Product added to basket

Mini Classic & Season

0,00 kr.

Ikke på lager

Mini Classic:

Marcipanbund af stenvalsede middelhavsmandler, toppet med friskt skum, tilsmagt med rigelige mængder vanilje og afslutningsvist overtrukket med et godt lag mørk chokolade Amazonas 61 %. En klassisk kombination, hvor råvaren og håndværket spiller den afgørende rolle.

 

Mini Liquorice:

Marcipanbund af stenvalsede middelhavsmandler, tilsmagt med granuleret rålakrids. Herefter toppet med friskt skum, tilsmagt med vanilje og lakridspulver, overtrukket med vores prisbelønnede hvide chokolade, White Vanilla, og afslutningsvist drysset med granuleret rålakrids. En gastronomisk rejse for alle, som sætter pris på velsmag og lakrids.

 

Mini Piemonte:

Marcipanbund af stenvalsede middelhavsmandler, vendt med en passende mængde let ristede, knuste Piemonte-hasselnødder, toppet med italiensk marengs, der er tilsmagt med pulver af solmodne brombær, og overtrukket med et tykt lag Amber Classic-chokolade. En flødebolle med fyldig, frugtig og karamelliseret velsmag fra mødet mellem den saftige bund af marcipan og hasselnødder, den lette brombærmarengs og vores Amber Classic-chokolade.    

Indhold: 120 g. — Se ingredienser