Product added to basket

Forudbestil årets julekalender

Årets julekalendere byder på en nøje udvalgt sammensætning af julens allerskønneste smage

En hyldest til julens smage

 

Årets julekalendere hylder juletiden, samværet og julehyggen med klassiske og nyfortolkede variationer af julens allerskønneste smage. Vores efterhånden traditionsrige chokoladejulekalendere er fyldt til bristepunktet med frisk økologisk chokolade, skabt med kompromisløst håndværk af vores specialiserede chocolatiers. De mange smagsoplevelser, er nøje udvalgt og fremstillet af de bedste økologiske råvarer.

 

Gaven til dine medarbejdere

Chokolade fra Summerbird er klassisk chokoladehåndværk i højeste kvalitet. I mere end 30 år har vi specialiseret os i at fremstille chokolade i en kvalitet, der ikke findes magen til. Vi kræser for både smagsnuancerne, kvaliteten, udseendet og farverne for hvert enkelt stykke chokolade.

 

Glæd dine kolleger med en julekalender fra Summerbird Organic, og giv dem muligheden for at tælle ned til jul med daglige chokoladeoverraskelser inspireret af naturen.
Vores chokoladejulekalendere er produceret af de allerbedste råvarer fra naturens skatkammer og byder modtageren på både klassiske og moderne fortolkninger af julens elskede og traditionsbundne smage.

 


 

 


 

Summerbird chokolade julekalender
Vores efterhånden traditionsrige chokoladejulekalendere er altid fyldt til bristepunktet med frisk økologisk chokolade. De mange smagsoplevelser, du finder bag hver låge, er nøje udvalgt og fremstillet af de bedste økologiske råvarer og masser af savoir-faire og knowhow.

Vores julekalenderes design varierer fra år til år og er ofte inspireret af deres indhold samt af Summerbirds store design-tradition. Sølvmotivet med delikate blomster, som du finder på alle årets voksenjulekalendere, er inspireret af det ikoniske tapet, som dekorerer vores Chocolaterier. I år kan du igen finde den populære Summerbird-julekander i fire forskellige udgaver: den ikoniske Chiffoniere, Julekalender til voksne - double, Julekalender til voksne - single samt vores Amberjulekalender med fristelser til Amberholics, børn og voksne.

Summerbirds efterhånden ikoniske Chiffoniere er en julekalender til alle chokoladeentusiaster, der samtidig sætter pris på unikt design. Julekalenderen er designet i samme ånd som det franske rokokomøbel af samme navn. I hver skuffe gemmer der sig to stykker chokolade, som du kan nyde alle dage op til juleaften i december. Chiffonieren er en hyldest til den gode chokolade. I Chiffonieren er der 10 forskellige smagsoplevelser, der tager udgangspunkt i vores klassikere såvel som i julens traditionelle smage. Chiffonieren er en chokoladekalender, hvor du vil møde vores rene mini-chokoladebarer, klassiske Pure Amande, Praliné og Amber-sommerfugle samt nogle af vores populære lakrids trøfler. Husk, at der i hver skuffe af Chiffonieren er to stykker chokolade!

Vores populære Voksenjulekalender har ligeledes to stykker frisk økologisk chokolade bag hver låge. Det samme smukke sølvmønster med delikate blomster dekorerer også denne chokolade-julekalender, der i modsætning til Chiffonieren har et mere klassisk julekalender-design. Samme smukke design er at finde i vores Julekalender til voksne - single – blot i en mindre udgave. Denne chokoladejulekalender er til alle dem, der har lyst til et enkelt stykke økologisk chokolade hver dag.
I årets to voksenjulekalendere finder du 12 forskellige smagsoplevelser. Nøje udvalgte Summerbird-favoritter fra vores standardsortiment spiller harmonisk sammen med sæsonens mest eksklusive chokoladenyheder. I de to chokoladekalendere vil du møde vores ni Collection-stykker.

Oplev smage som lakrids, praliné, mint, Læsø-salt eller orangeblomst, samt et udpluk af vores populære klassiske chokoladebarer. Til alle Amberholics, voksne og børn har vi i år udviklet Summerbirds farverige Amber julekalender. En julekalender til alle Amberholics i familien, som sætter pris på Amber-chokoladernes enestående smage. Det flotte design på årets Amber julekalender er et smukt vinterlandskab med intense farver og skinnende guld. Bag hver låge gemmer der sig 1-2 stykker eksklusiv chokolade, nøje udvalgt til alle Amberholics. I Summerbirds Amber julekalender finder du i alt otte forskellige Amber chokolader.

Hos Summerbird bestræber vi os på at skabe unikke smagsoplevelser af den højeste kvalitet. Vores julekalendere og årlige julekollektion er resultatet af mange års erfaring og kompromisløs, passioneret produktudvikling.

Vores chokolade er altid økologisk og lavet på de bedste råvarer og ved hjælp af chocolatiers med spandevis savoir-faire og craftsmanship. Når man kombinerer de bedste, mest velsmagende ingredienser med passionerede produktudviklere, kan resultatet kun blive, hvad det er: gennemførte, fuldkomne og unikke produkter. Forkæl dig selv eller en, du holder af, med en økologisk julekalender fra Summerbird. Køb Summerbird-julekalendere online, i alle vores Chocolaterier samt hos Summerbird-forhandlere.