Product added to basket

 

 

Ønsker du at sende til flere?

Nu kan du nemt sende chokolade hjem til alle medarbejderne i én ordre. I indkøbskurven trykker du på ”Send til flere”, hvor du nemt kan uploade et dokument med forsendelsesoplysningerne. Vi har også en detaljeret guide, som ses ved at klikke ”Se guide”.
 

SE VORES SORTIMENT HER

 

Gaven til dine medarbejdere

Skal medarbejderne forkæles med en gave? Her er vores forslag til gaven, der er lavet af de bedste råvarer fra naturens skatkammer og pakket i smukke gaveæsker.

KØB GAVEÆSKER HER
 

 

Chokolade til møder og receptioner

Servér økologisk chokolade til møderne eller byd nyankomne og ventende gæster velkommen med chokolade i receptionen. Her finder du Summerbird-favoritter, der alle er pakket ind enkeltvis - perfekte til indbydende servering.

 

 

EAN-betaling

Ønskes EAN-betaling kontakt da vores salgsteam på salg@summerbird.dk eller alle hverdage mellem 08:00 - 16:00 (fredag til 15:00) på telefon: 6371 0204.

Firmagaver til kunder
Chokolade er den perfekte gave til mange forskellige anledninger. En gaveæske fyldt med chokolade skaber stor glæde hos modtageren, ikke mindst i professionelle sammenhænge. Økologisk kvalitetschokolade er den ideelle firmagave til kunder, fantastisk julegave til medarbejdere og den perfekte måde at tage godt imod besøgende på kontoret.

Hos Summerbird Organic kan du købe firmagaver til kunder – og vi har et stort udvalg af gaveæsker, som du kan forkæle medarbejdere og samarbejdspartnere med. Her på siden kan du se et udvalg af de muligheder, der er for gaveæsker fyldt til bristepunktet med økologisk chokolade. Vi har også et stort udvalg dragerede mandler og nødder med chokolade, som du kan have i tankerne.
Forkæl dine kunder med en gave der understreger, hvor meget de er værdsat. En firmagave til dine kunder med økologisk chokolade fra Summerbird udstråler både omtanke og sans for kvalitet. Indpakning og indhold går hånd i hånd, og der er ingen tvivl om, at sådan en gave vil blive husket og ikke mindst værdsat af dine kunder

Summerbird tilbyder firmagaver til kunder inden for forskellige prisklasser. Fællesnævneren er den gode kvalitet baseret på friske økologiske råvarer samt godt håndværk. Alt vores chokolade er økologisk og friskproduceret i Danmark. Kontakt os på tlf. 63 71 02 04 for yderligere information omkring vores firmagaver til kunder.